Gipsane bermude

Gipsane bermude su inovativni tretman za mršavljenje i oblikovanje tela. Korišćenjem posebnih bermuda od gipsa, ovaj tretman podstiče prirodnu eliminaciju masnoća i celulita te pomaže u oblikovanju tela.

Potpuno prirodan tretman, koji pomoću oligoelemenata (silicijuma, magnezijuma, bakra, gvožđa i cinka), koji međusobno deluju, utiče na oslobađanje tela od toksina, oslobađanje tela od suvišne tečnosti, smanjivanje obima i uklanjanje celulita. Imaju toliku moć izbacivanja tečnosti iz organizma, da mogu da smanje obim za jedan konfekcijski broj. Naravno, za dugotrajnije rezultate neophodna je serija od 3 do 5 tretmana, koji se ponavljaju svaki treći dan.

Prednosti:

  • Podstiče prirodne procese mršavljenja i oblikovanja tela bez potrebe za operacijama ili bolnim tretmanima
  • Podstiču protok limfe te pomažu u uklanjanju toksina iz tela

  • Oslobađanje tela od suvišne tečnosti

  • Potpuno prirodan tretman

Istorija:

Istorija tretmana gipsanih bermuda seže u daleku prošlost, kada su korišćene za pomoć u ozdravljenju i podršci za razne bolesti. Danas, gipsane bermude se koriste u wellness i spa industriji kako bi se poboljšalo zdravlje i linija tela, kao i smanjenje masnoća i celulita te za poboljšanje oblika tela.

Generalno, gipsane bermude su učinkovit i zabavan način za mršavljenje i oblikovanje tela bez bola i neudobnosti. Ukoliko želite postići svoj san o savršenom telu, razmislite o gipsanim bermudama kao jednom od opcija za svoj put do zdravlja i lepote.

Prednosti ovog tretmana uključuju podršku za donji deo kičme i zglobove, povećanje cirkulacije krvi i limfe, smanjenje celulita i poboljšanje tonusa kože. Gipsane bermude takođe pomažu u smanjenju bola i umora u nogama, što čini ovaj tretman idealnim za osobe koje provode mnogo vremena na nogama ili koje pate od raznih bolesti nogu.

Tretman gipsanim bermudama može se raditi samostalno, pojedinačno ili u seriji tretmana, uz kombinaciju sa nekim drugim anticelulit tretmanima kao što su body wrap, presoterapija, ultracontour touch ili anticelulit masaža. U salonu Amass terapeut kreira anticelulit program, spram vaših potreba i stanja tela.